Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Anders Johnsson 58 min

Ny målfest och onödigt poängtapp i bortamötet mot Gislöv. Matchen inleddes på ett piggt sätt av Torp som ägde mycket boll. I den 11:e minuten har Anders Nilsson en nick som går tätt utanför. I den 18:e minuten rinner Martin Jönsson genom Gislövs försvar och relativt fri skjuter Martin utanför. I den 21:a minuten gör Gislöv inte helt rättvist 1-0 sedan Nicklas Mattsson halkat till och Gislövsspelaren kunde snyggt lobba bollen över Anders Ohlsson in i mål. Torp replikerar blixtsnabbt och kvitterar till 1-1 i den 22:a minuten sedan Anders Nilsson jobbat fram bollen i Gislövs straffområde till Kristoffer Ekström som vänder upp och placerar in kvitteringen via stolpen. I den 30:e minuten spelar Martin Rengbo upp bollen till Anders Nilsson som elegant vänder upp och placerar in 1-2 ledningen för Torp. I matchens 35:e minut spelar Mathias Herrström fram Anders Nilsson men Anders avslut går tyvärr mitt på målvakten. Torps 1-2 ledning står sig halvleken ut. I den 52:a minuten missar Frank Brobeck sin hemåtpass till Anders Ohlsson och en Gislövsspelare kan ännu en gång snyggt lobba bollen över Anders Ohlsson fram till 2-2. I den 58:e minuten får Torp hörna. Martin Jönsson slår den och Anders Nilsson går upp och nickar men på mållinjen står en Gislövsförsvarare och får undan bollen med en misstänkt hands... I den 63:e minuten spelas bollen upp till Anders Nilsson som elegant skarvar den vidare till Kristoffer Ekström som sprintar förbi försvararna och ensam med målvakten gör Kristoffer inget misstag, 2-3 till Torp. I den 72:a minuten har Daniel Lagerborg ett bra skott som sveper precis utanför målvaktens vänstra kryss. Torp fortsätter trumma på men får inte in fler bollar. Istället är det Gislöv som gör matchens sista mål. I den 84:e minuten slår Gislöv in en frispark från vänsterkanten in i Torps straffområde och två Gislövspelare blir helt fria, den ena spelaren nickar fram till den andra som enkelt placerar in 3-3. I matchens slutminut har Anders Nilsson ett bra avslut på volley som går tätt utanför krysset. Torp får också ett mål bortdömt för offside på Kristoffer Ekström. Matchen slutar onödigt 3-3 sedan Torp bjudit på alla Gislövs mål. Skärpning krävs i försvaret sedan vi släppt in hela 7 mål på de senaste två matcherna. I nästa match väntar Näset hemma lördagen den 10:e maj klockan 12:30.